Preloader

WELCOME TO MARG

Job Information

  • icon
    Salary Rupees 11000-11500 / Monthly
  • icon
    Shift Round
  • icon
    Vacancies 5 openings
  • icon
    job level ITI PASS
  • icon
    Experience Fresh
  • icon
    Qualifications ITI Fitter

Total no of applicants applied:

6

Job Description

ITI FITTER JOB IN BADDI

We need iti candidate for gear manufacturing unit in baddi

Location : Baddi Himachal Pradesh

Job Profile : ITI Fresher Needed in production unit

Machine operator / VMC / CNC / Milling /  Hobbing / Shaving / Sapper

Salary  : 10500+ attendance  allowance  starting depend on interview

Job Time : 8 hr , OT depends on you 1 off in week

CL, EL, SL ,PF , ESI, Food, Tea Etc.

Qualification : ITI Pass Any Trade , Skill India , Diploma

बद्दी में आईटीआई फिटर की नौकरी

हमें बद्दी में गियर निर्माण इकाई के लिए आईटीआई उम्मीदवारों  की आवश्यकता है.

स्थान: बद्दी हिमाचल प्रदेश

जॉब प्रोफाइल : प्रोडक्शन यूनिट में आईटीआई फ्रेशर की आवश्यकता

मशीन ऑपरेटर : वीएमसी / सीएनसी / मिलिंग / हॉबिंग / शेविंग / सैपर

वेतन : 10500+ उपस्थिति भत्ता शुरूआत साक्षात्कार पर निर्भर

नौकरी का समय: 8 घंटे, ओटी आप पर निर्भर करता है सप्ताह में 1 छुट्टी

सीएल, ईएल, एसएल, पीएफ, ईएसआई, भोजन, चाय आदि।

योग्यता: आईटीआई पास कोई भी ट्रेड, स्किल इंडिया, डिप्लोमा

Other JOB In Baddi 

Job alerts

Receive emails for the latest jobs matching your search criteria

Uploading